Adaugă informațiile cerute de ANPC
cu ajutorul unui meniu digital!

Admin Interface MeniuDigital.ro Admin Interface MeniuDigital.ro
Danci Crina
Danci Crina 13.12.2022

După cum a anunțat în luna septembrie președintele ANPC, restaurantele, firmele de catering și fast-food-urile trebuiau să afișeze în meniul lor, până la data de 20 decembrie, lista completă de ingrediente și aditivii folosiți în preparate. Această decizie a creat haos în domeniul Horeca, prin urmare, termenul s-a amânat până în data de 23 martie 2023.

Reguli noi, costuri noi

Aceste noi reglementări vin în majoritatea cazurilor cu costuri extra nu doar pentru calculul valorilor nutriționale, ci și pentru refacerea meniurilor și afișarea corespunzătoare a informațiilor. Pe lângă toate acestea, informațiile cu privire la cât de detaliat trebuie expuse datele produselor reprezintă o necunoscută, iar cei care nu vor respecta aceste reguli s-ar putea trezi cu activitatea suspendată.

Pentru ca descrierea produselor să fie corespunzătoare noilor cerințe, o soluție modernă preferată din ce în ce mai des de către restaurante este meniul digital. De la publicarea noii legislații ANPC și până astăzi, peste 200 de restaurante din toată țara au decis să meargă pe varianta unui meniu digital de la MeniuDigital.ro, tocmai pentru că este mai accesibil, mai ușor de realizat, și în special, conform cu noua legislație.

MeniuDigital.ro mobile digital web menus

De ce meniul digital?

Prima metodă de digitalizare a meniului a fost clasicul meniu PDF. Într-adevăr, acesta oferă o soluție simplă și rapidă, însă meniul digital-web rezolvă limitările inerente fișierelor PDF. Acesta e, practic, o aplicație/un website cu toate capabilitățile acestora. De la funcționalități de răsfoire rapidă, căutare, optimizare pentru dispozitive mobile, traducere automată, la fidelizare, comandă și plată, toate acestea devin posibile în momentul în care clientul interacționează cu un meniu digital-web.

Mai jos avem exemplificarea afișării corecte a unui produs care conține toate informațiile necesare noii legislații. Avem detalii precum cantitatea, valoarea nutrițională, dar și nivelul de zahăr, aditivi și grăsimi.

Product with ingredients and other infos

Ușor de utilizat și administrat

Într-un meniu tradițional, descrierile lungi ale produselor nu sunt nici practice dar nici estetice, tocmai de aceea meniul digital-web oferă posibilitatea clienților să interacționeze cu interfața meniului. De exemplu, acesta poate alege ca întreaga descriere a produsului să fie sau nu vizibilă. Mai exact, are toată informația necesară într-un meniu modern și ușor de utilizat.

Iar pentru o bună administrare a meniului, ai acces la gestionarea acestuia prin interfața de admin. Cu un singur click modifici, ștergi sau adaugi ingredientele lipsă din meniul tău. Iar pe lângă faptul că ai posibilitatea de a oferi clienților toate informațiile necesare, poți actualiza meniul oricând dorești tu, simplu și rapid.

Economisești timp și bani

Datorită avantajelor sale precum accesarea instantă și reducerea timpului de preluare a comenzii, meniul digital devine tot mai popular. Nu vei mai avea nevoie de printarea propriu-zisă a meniurilor sau reprintarea acestora atunci când un produs a fost adăugat sau un preț modificat, fiind o metodă eficientă de a economisi bani.

De altfel, pachetul MeniuDigital™ Gratuit îți oferă această experiență unică gratuit, oferindu-ți acces la un sistem complet și rapid de folosit cu beneficii precum:

Iar pe lângă cele enumerate mai sus, alte noi funcționalități precum "Modul de comandă în restaurant" sau "Cheamă ospătarul", vor fi accesibile în curând în pachetul MeniuDigital Business™.

Prin urmare, platforma MeniuDigital îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a implementa în restaurantul tău un meniu modern și simplu de folosit!

Accesează acum www.meniudigital.ro și creează-ți meniul, gratuit!